Hur du tittar på Netflix på en tv

För att titta på Netflix på din tv behöver du en enhet med Netflix-appen. Netflix-appen är tillgänglig på många smart-tv-apparater, spelkonsoler, digitalboxar och Blu-ray-spelare.

Netflix-klara tv-apparater hittar du Netflix-appen i huvudmenyn eller på hemskärmen.

• Om din tv har en appbutik där du kan hämta nya appar kan du söka efter Netflix för att se om appen finns tillgänglig.

• Om du behöver hjälp med att hitta appen kan du gå till Netflix hjälpcenter och söka på ”Använda Netflix på”, följt av märket på din tv.

Obs!
Ibland kan du behöva uppdatera enheten för att hitta och installera Netflix-appen. Om du är osäker på hur du uppdaterar programvaran på din tv kan du titta i bruksanvisningen eller kontakta tillverkaren.

På tv-apparater som inte har appen kan du använda en streamingspelare eller en mobil enhet för att titta på Netflix på en tv.