Netflix-fel tvq-pb-101 (5.6.1)

Det här felet uppstår när ett problem med data som lagras på din enhet hindrar uppspelning på Netflix.

Följ stegen för din enhet för att lösa problemet.

Amazon Fire TV/Stick

Starta om enheten

1. Tryck på knappen Hem (Home) på fjärrkontrollen för Amazon Fire TV.

2. Välj Inställningar (Settings).

3. Välj Min Fire TV (My Fire TV).

• Om du inte ser Min Fire TV (My Fire TV) väljer du istället System eller Enhet (Device).

4. Välj Starta om (Restart).

5. Prova Netflix igen.

Rensa Netflix-appdata

1. Tryck på knappen Hem (Home) på fjärrkontrollen för Amazon Fire TV.

2. Bläddra till höger och välj Inställningar (Settings).

3. Bläddra till höger och välj Appar (Applications).

4. Välj Hantera installerade appar (Manage installed applications).

5. Hitta och välj Netflix-appen.

6. Bläddra ner till och välj Rensa data (Clear data).

7. Välj Rensa data (Clear Data) igen.

8. Bläddra ner till och välj Rensa cache (Clear cache).

9. Koppla från strömförsörjningen till din Amazon Fire TV i 30 sekunder

10. Anslut din Amazon Fire TV till strömförsörjningen och prova sedan Netflix igen.

Rensa data på appen FireTV Player

1. Tryck på knappen Hem (Home) på Amazon Fire TV-fjärrkontrollen.

2. Bläddra till höger och välj Inställningar (Settings).

3. Bläddra till höger och välj Appar (Applications).

4. Välj Hantera installerade appar (Manage installed applications).

5. Leta reda på och välj appen FireTV Player.

6. Bläddra ner till och välj Rensa data (Clear data).

7. Välj Rensa data (Clear Data) igen.

8. Bläddra ner till och välj Rensa cache (Clear cache).

9. Koppla från strömförsörjningen till din Amazon Fire TV i 30 sekunder

10. Anslut din Amazon Fire TV till strömförsörjningen och prova sedan Netflix igen.

Kontakta enhetens tillverkare

De här stegen kan radera appar, data och inställningar som sparats på din enhet. Se till att du har lösenordet till ditt Wi-Fi-nätverk och inloggningsinformationen för Netflix innan du sätter igång.

För att lösa det här problemet måste du kontakta företaget som tillverkade din enhet.

Be dem om hjälp med följande steg när du pratar med dem. Prova Netflix igen efter varje steg för att se om det löste problemet.

1. Uppdatera din enhets inbyggda programvara till den senaste versionen.

2. Återställ enheten till fabriksinställningarna.

Om tillverkaren inte kan lösa problemet, eller om dessa steg inte åtgärdar problemet, måste du använda en annan enhet för att titta på Netflix.

Blu-ray-spelare

Starta om enheten

1. Koppla ur enheten från strömförsörjningen.

2. Tryck en gång på på/av-knappen och vänta 1 minut, eller låt enheten vara urkopplad i 3 minuter.

3. Anslut enheten till strömförsörjningen igen.

4. Slå på enheten och försök använda Netflix igen.

Kontakta enhetens tillverkare

De här stegen kan radera appar, data och inställningar som sparats på din enhet. Se till att du har lösenordet till ditt Wi-Fi-nätverk och inloggningsinformationen för Netflix innan du sätter igång.

För att lösa det här problemet måste du kontakta företaget som tillverkade din enhet.

Be dem om hjälp med följande steg när du pratar med dem. Prova Netflix igen efter varje steg för att se om det löste problemet.

1. Uppdatera din enhets inbyggda programvara till den senaste versionen.

2. Återställ enheten till fabriksinställningarna.

Om tillverkaren inte kan lösa problemet, eller om dessa steg inte åtgärdar problemet, måste du använda en annan enhet för att titta på Netflix.

Roku

Logga ut från Netflix

1. Gå till Netflix-hemskärmen och sedan till vänster för att öppna menyn.

2. Gå längst ner i menyn och sedan till höger och välj Få hjälp (Get Help).

3. Välj Logga ut (Sign out).

4. Logga in på nytt och prova Netflix igen.

Om enheten visar en felskärm:

1. Välj Mer info (More Details).

2. Välj Logga ut (Sign Out) eller Återställ (Reset).

3. Logga in på nytt och prova Netflix igen.

Om du inte kan hitta Få hjälp (Get Help) eller Logga ut (Sign out):

1. Tryck på knapparna på din fjärrkontroll i den här ordningen: upp, upp, ned, ned, vänster, höger, vänster, höger, upp, upp, upp, upp.

2. På menyn som visas väljer du Logga ut (Sign out), Återställ (Reset) eller Inaktivera (Deactivate).

Starta om enheten

1. Stäng av enheten. Om enheten har en strömkabel drar du ur den.

2. Se till att din enhet är helt avstängd, inte i vilo- eller standby-läge.

3. Låt enheten vara avstängd i minst 15 sekunder.

4. Slå på enheten och prova Netflix igen.

Digitalbox

Starta om enheten

1. Stäng av enheten. Om enheten har en strömkabel drar du ur den.

2. Se till att din enhet är helt avstängd, inte i vilo- eller standby-läge.

3. Låt enheten vara avstängd i minst 15 sekunder.

4. Slå på enheten och prova Netflix igen.

Kontakta enhetens tillverkare

De här stegen kan radera appar, data och inställningar som sparats på din enhet. Se till att du har lösenordet till ditt Wi-Fi-nätverk och inloggningsinformationen för Netflix innan du sätter igång.

För att lösa det här problemet måste du kontakta företaget som tillverkade din enhet.

Be dem om hjälp med följande steg när du pratar med dem. Prova Netflix igen efter varje steg för att se om det löste problemet.

1. Uppdatera din enhets inbyggda programvara till den senaste versionen.

2. Återställ enheten till fabriksinställningarna.

Om tillverkaren inte kan lösa problemet, eller om dessa steg inte åtgärdar problemet, måste du använda en annan enhet för att titta på Netflix.

Smart-tv

Starta om enheten

1. Koppla ur enheten från strömförsörjningen.

2. Tryck en gång på på/av-knappen och vänta 1 minut, eller låt enheten vara urkopplad i 3 minuter.

3. Anslut enheten till strömförsörjningen igen.

4. Slå på enheten och försök använda Netflix igen.

Kontakta enhetens tillverkare

De här stegen kan radera appar, data och inställningar som sparats på din enhet. Se till att du har lösenordet till ditt Wi-Fi-nätverk och inloggningsinformationen för Netflix innan du sätter igång.

För att lösa det här problemet måste du kontakta företaget som tillverkade din enhet.

Be dem om hjälp med följande steg när du pratar med dem. Prova Netflix igen efter varje steg för att se om det löste problemet.

1. Uppdatera din enhets inbyggda programvara till den senaste versionen.

2. Återställ enheten till fabriksinställningarna.

Om tillverkaren inte kan lösa problemet, eller om dessa steg inte åtgärdar problemet, måste du använda en annan enhet för att titta på Netflix.