Så här raderar du ett spel

Klar med ett spel? Så här tar du bort det från din enhet.

Om du raderar ett spel tar du även bort sparade spelförlopp, såvida spelet inte stöder molnlagring.

Mobiler och surfplattor med Android

Spel måste avinstalleras från appen Play Store. Du kan inte radera dem i Netflix-appen. Om du inte har Play Store-appen kan du gå till Googles supportwebbplats för att få hjälp.

1. Öppna appen Google Play Store.

2. Sök efter spelet i sökfältet.

3. Tryck på spelet i sökresultaten.

4. Tryck på Avinstallera (Uninstall).

5. Tryck på Avinstallera (Uninstall) igen. Spelet tas bort.

iPhone, iPad och iPod touch

Följ stegen nedan för att ta bort ett spel från din iPhone, iPad eller iPod touch.

1. Tryck och håll ner på spel-appen.

2. Tryck på Ta bort app (Remove app).

3. Tryck på Ta bort app (Delete app) när meddelandet visas.

4. Tryck på Ta bort (Delete).