Netflix Games

Netflix Games:

• Inga annonser.

• Inga extra avgifter.

• Inga köp i appen.

• Obegränsad tillgång till exklusiva mobilspel.

• Ingår i ditt Netflix-abonnemang.

Obs!
Letar du efter interaktiva titlar som Bandersnatch eller You vs. Wild som du spelar upp i Netflix-appen? Se Interaktiva serier och filmer på Netflix.
Tillgängliga spel
Krav
Hitta och installera spel
Grundläggande om spel
Vanliga frågor och problem

För att spela Netflix Games måste du först installera spel på din enhet. Det här behöver du:

• En kompatibel enhet:

• En mobil eller surfplatta med Android 8.0 eller senare

• iPhone, iPad eller iPod touch som kör iOS/iPadOS 15 eller senare

• Ett aktivt Netflix-abonnemang

• En internetanslutning för att ladda ner och installera spelet

• Tillräckligt lagringsutrymme på din enhet

Obs!
Vissa Netflix-spel har ytterligare krav. Läs artikeln om ett visst spel för att få mer information.

Mobiler och surfplattor med Android

Från Netflix-appen

I Netflix-appen finns en rad som heter Netflix Games på startsidan för din profil. Välj ett spel för att få mer info om det och installera det på din enhet.

1. Öppna Netflix-appen och leta reda på raden Netflix Games.

Obs!
    Inga spel visas i barnprofiler.
  2. Tryck på spelet.

3. Tryck på Hämta spelet (Get Game).

4. Tryck på Gå till Google Play (Go to Google Play). Play Store öppnas.

5. Tryck på Installera (Install).

• Beroende på vilket spel du har valt och vilka inställningar din enhet har kan en skärm som heter Behörigheter (Permissions) dyka upp. Välj Acceptera (Accept).

6. Spelet laddas ner och installeras. Välj Öppna (Open) när installationen är slutförd.

• När ett spel är installerat hittar du det under raden Netflix Games i Netflix-appen. Det kan också finnas på enhetens hemskärm eller programskärm.

7. Tryck på Fortsätt (Continue) och logga in med e-postadressen och lösenordet för ditt Netflix-konto om du blir ombedd att göra det.

8. Välj profil och börja spela!

Från Play Store

Om du inte hittar några spel i Netflix-appen kan du testa att söka efter ett spel i Google Play Store.

1. Öppna Play Store och sök efter spelets namn. Du kan också söka efter ”Netflix-spel”.

Obs!
    Endast spel som är kompatibla med din enhet kan installeras.
  2. Tryck på Installera (Install).

• Beroende på vilket spel du har valt och vilka inställningar din enhet har kan en skärm som heter Behörigheter (Permissions) dyka upp. Välj Acceptera (Accept).

3. Spelet laddas ner och installeras på din enhet. Välj Öppna (Open) när installationen är slutförd.

• När ett spel är installerat hittar du det under raden Netflix Games i Netflix-appen. Det kan också finnas på enhetens hemskärm eller programskärm.

4. Tryck på Fortsätt (Continue) och logga in med e-postadressen och lösenordet för ditt Netflix-konto om du blir ombedd att göra det.

5. Välj profil och börja spela!

Du kan spela spel från alla Netflix-profiler i ditt konto. Om ett spel inte visas i en viss profil kan det bero på att profilens åldersgräns är lägre än spelets.

iPhone, iPad och iPod touch

Från Netflix-appen

När du har loggat in på din profil i Netflix-appen ser du en rad för Netflix Games. Välj ett spel för att läsa mer om handlingen och installera det på din enhet.

1. Öppna Netflix-appen och bläddra för att hitta Netflix Games-raden.

Obs!
    Inga spel visas i barnprofiler.
  2. Tryck på spelet.

3. Tryck på Hämta spelet (Get Game). App Store öppnas.

4. Välj Hämta (Get) eller tryck på molnikonen.

5. Spelet laddas ner och installeras på din enhet. Välj Öppna (Open) när installationen är slutförd.

• När spelet har installerats hittar du det i raden Netflix Games i Netflix-appen. Spelet kan även visas på hemskärmen på din enhet.

6. Ange din e-postadress och ditt lösenord för Netflix.

7. Välj Logga in (Log In).

Från App Store

Om du vill installera ett spel börjar du på hemskärmen och följer sedan stegen nedan.

1. Öppna App Store.

2. Välj Sök (Search).

3. Ange spelets namn i sökfältet och tryck på Sök-knappen.

4. Välj spelet i sökresultaten.

5. Välj Hämta (Get) eller tryck på molnikonen.

6. Spelet laddas ner och installeras på din enhet. Välj Öppna (Open) när installationen är slutförd.

• När spelet har installerats hittar du det i raden Netflix Games i Netflix-appen. Spelet kan även visas på hemskärmen på din enhet.

7. Ange din e-postadress och ditt lösenord för Netflix.

8. Välj Logga in (Log In).

Du kan spela spel från alla Netflix-profiler i ditt konto. Om ett spel inte visas i en viss profil kan det bero på att profilens åldersgräns är lägre än spelets.

• Du spelar Netflix Games med ditt Netflix-konto och din Netflix-profil.

• Alla spel har en åldersgräns som hjälper dig fatta välgrundade beslut åt dig och din familj.

• Allmänna spelinställningar (ljud och annat) hittar du i inställningsmenyn inne i spelet.

• Precis som med nerladdade serier och filmer kan du spela spel på flera enheter med samma konto. Vi säger till om du når gränsen för antal enheter. Lös problemet genom att logga ut från enheter som du inte använder.

Har du tekniska problem med ett spel? Här är några lösningar på vanliga problem som du kan testa.

Är din enhet kompatibel?

Mobiler och surfplattor med Android

För att spela Netflix-spel på din Android-enhet behöver den Android OS 8 eller senare.

Så här kontrollerar du din Android-version:

1. Öppna appen Inställningar (Settings).

2. Välj Om mobilen (About phone) eller Om surfplattan (About tablet).

3. Titta efter numret under Android-version (Android version).

iPhone, iPad och iPod touch

För att spela Netflix-spel på din enhet behöver den iOS/iPadOS 15.0 eller senare.

Så här kontrollerar du vilken version du har:

1. Öppna Inställningar (Settings).

2. Bläddra ner och välj Allmänt (General).

3. Välj Om (About).

4. Versionsnumret visas bredvid Version.

Kontrollera om det finns några speluppdateringar

Mobiler och surfplattor med Android

1. Öppna appen Play Store.

2. Sök efter spelet i sökfältet.

3. Tryck på spelet i sökresultaten.

4. Tryck på Uppdatera (Update).

• Om du bara ser Avinstallera (Uninstall) eller Öppna (Open) är spelet redan uppdaterat.

Om du inte har Play Store-appen kan du gå till Googles supportwebbplats för att få hjälp.

iPhone, iPad och iPod touch

1. Tryck på ikonen App Store på hemskärmen.

2. Tryck på din profil längst upp på skärmen.

3. Leta reda på spelet i listan med app-uppdateringar.

• Om du inte ser spelet i listan är det redan uppdaterat.

4. Tryck på Uppdatera (Update).

5. Ange lösenordet för ditt Apple-ID om du uppmanas göra det.

Gå till Apples supportsida om du stöter på några problem med något av stegen ovan.

Letar du efter information om ett spel? Sök efter namnet på spelet. Du kan också kontakta oss.