Netflix-fel NGP-6002

Något gick fel
Vi kan tyvärr inte behandla din begäran just nu. (Something went wrong. Sorry, we're having trouble with your request.) Försök igen senare.
Felkod: NGP-6002

Det här felet på din iPhone eller iPad innebär att spelets åldersgräns är högre än vad din Netflix-profil tillåter.

Så här löser du problemet:

Kontrollera profilens inställningar för åldersgräns

Du kan ändra den tillåtna åldersgränsen för profilen och andra föräldrakontroller via inställningarna för Profil- och föräldrakontroller (Profile & Parental Settings) på ditt konto. Läs mer i artikeln Föräldrakontroller på Netflix.

Om den inställda åldersgränsen för din profil är högre än åldersgränsen för spelet följer du stegen nedan.

Logga ut från Netflix

1. Öppna Netflix-appen.

2. Tryck på Mitt Netflix längst ner till höger.

3. Tryck på Meny ikonen mer längst upp till höger.

4. Tryck på Logga ut utloggningsikon och tryck sedan på Logga ut (Sign Out) igen för att bekräfta.

5. Logga in på Netflix igen och gör ett nytt försök.