Så här uppdaterar du ett spel

Så här uppdaterar du ett Netflix-spel för att försäkra dig om att du spelar den senaste versionen.

Mobiler och surfplattor med Android

1. Öppna appen Play Store.

2. Sök efter spelet i sökfältet.

3. Tryck på spelet i sökresultaten.

4. Tryck på Uppdatera (Update).

• Om du bara ser Avinstallera (Uninstall) eller Öppna (Open) är spelet redan uppdaterat.

Om du inte har Play Store-appen kan du gå till Googles supportwebbplats för att få hjälp.

iPhone, iPad och iPod touch

1. Tryck på ikonen App Store på hemskärmen.

2. Tryck på din profil längst upp på skärmen.

3. Leta reda på spelet i listan med app-uppdateringar.

• Om du inte ser spelet i listan är det redan uppdaterat.

4. Tryck på Uppdatera (Update).

5. Ange lösenordet för ditt Apple-ID om du uppmanas göra det.

Gå till Apples supportsida om du stöter på några problem med något av stegen ovan.