Vilka språk finns Netflix Games på?

Hur man ser vilka språk ett spel finns på

Välj spelet i raden Netflix Games i Netflix-appen. Språken listas i avsnittet Mer information (More Details). Om ett spel inte finns på språket du letar efter kan du kolla igen senare, eftersom vi jobbar på att lägga till fler språk.

Hur du ändrar spelets språk

När du sätter igång spelet och väljer Netflix-profil använder spelet samma språk som Netflix-profilen, om det finns tillgängligt.

I vissa spel kan du också byta språk i inställningarna. Om spelet inte har det alternativet kan du ändra språk för profilen och därigenom också ändra spelets språk om spelet stöder språket du ändrar till.