Hur fungerar Netflix-profiler när det gäller spel?

Du använder samma profiler till Netflix Games som du använder för att titta på Netflix.

Välj din profil när du sätter igång ett spel. Spelförloppet sparas under den valda profilen.

Vissa spel stöder molnlagring, så du kan fortsätta spela där du slutade senast på valfri enhet med samma konto och profil. Läs Hur fungerar det att spara i spel på Netflix?

Om du raderar en profil förlorar du både dina sparade spel och information om vad du har tittat på eller sparat i Min lista för den profilen.