Hur skapar jag ett Netflix-konto åt någon annan?

Du kan skapa ett Netflix-konto åt en annan person på Netflix webbplats.

1. Logga ut från ditt Netflix-konto

2. Gå till netflix.com/signup.

3. Välj ett abonnemang. (Du kan byta abonnemang när som helst.)

4. Skapa ett konto genom att ange en e-postadress och välja ett lösenord.

5. Ange en betalningsmetod.

• Du kan använda din egen betalningsinformation om du vill betala för personens abonnemang.

Obs!
      Din betalningsmetod kommer att debiteras varje månad tills betalningsmetoden uppdateras eller kontot avslutas.
  6. Det var allt! Personen du skapade kontot åt kan börja streama genom att logga in på Netflix från en enhet som stöds med hjälp av e-postadressen och lösenordet du angav.

När du har skapat det nya kontot kan du växla tillbaka till ditt konto genom att hovra över profilnamnet i det övre högra hörnet och sedan välja Logga ut från Netflix (Sign out of Netflix). Du kan sedan logga in på ditt konto igen.