Använda Netflix på din Samsung Gear VR (tillhandahålls av Oculus)

Välkommen till Netflix på din Samsung Gear VR (tillhandahålls av Oculus)! Läs den här artikeln för att lära dig om Netflix funktioner och hur du konfigurerar och loggar ut från ditt konto. Om du är osäker på om din enhet stöder Netflix följer du stegen på fliken Konfigurera Netflix (Set up Netflix) för att försöka hitta Netflix-appen.

Netflix-funktioner
Konfigurera Netflix
Logga ut från Netflix

Netflix är tillgängligt på Samsung Gear VR på vissa smartphones från Samsung. Se vilka smartphones som stöds på Samsungs webbplats.

Regioner som stöds:

Netflix är tillgängligt på Samsung-mobiler med Samsung Gear VR i alla regioner där Netflix-tjänsten finns tillgänglig.

Navigering:

Bläddra bland rader av filmaffischer eller tryck på Sök (Search) för att hitta filmer.

Upplösning:

Se serier och filmer i 480p.

Undertexter och alternativt ljud:

Välj ikonen Ljud och undertexter (Audio and Subtitles) för att sätta på undertexter eller alternativa språkljud om det stöds av serien eller filmen.

Om du vill ansluta Samsung Gear VR till ditt Netflix-konto ser du till att du är på Hemskärmen (Home) och följer sedan stegen nedan.

1. Välj Netflix på Oculus hemskärm.

2. Följ uppmaningarna för att slutföra installationen.

3. När Netflix-appen startats väljer du Logga in (Sign In).

Din enhet är nu ansluten till ditt Netflix-konto. Ha så roligt!

Följ stegen nedan för att logga ut från ditt Netflix-konto på din enhet.

1. Börja från Netflix hemskärm (Home).

2. Navigera upp och välj Inställningar (Settings) eller kugghjulsikonen .

4. Välj Ja (Yes) för att bekräfta.

5. Nu kan du logga in som en annan Netflix-medlem.