Använda Netflix med Google Home och Google Assistant

Google Home-enheten gör det möjligt att styra anslutna Chromecast-enheter och tv-apparater med inbyggd Chromecast med hjälp av Google Assistant.

Obs!
Tv-apparater med inbyggd Chromecast kräver version 1.21 eller senare av Cast. För närvarande är inte alla tv-apparater med inbyggd Chromecast kompatibla med Google Home-röststyrning. Se Googles lista med Cast-enheter som stöder röststyrning för mer information.

Konfigurera dina enheter med hjälp av följande steg.

1. Använd appen Google Home för att parkoppla enheter.

Obs!
    Besök Googles supportwebbplats för att få hjälp med att konfigurera Google Home.
  2. Koppla Netflix till ditt Google-konto.

• För att röststyrning ska fungera med Netflix måste du ansluta ditt konto.

1. Öppna appen Google Home.

2. Tryck på ikonen Meny Menyikon.

3. Välj Fler inställningar (More settings) under Google Assistant.

4. Välj fliken Tjänster (Services).

5. Välj Videor och foton (Videos and Photos).

6. Leta reda på Netflix och tryck på ikonen Länka för att länka ditt Google-konto till din Netflix-app.

7. Du kan nu styra Netflix på dina Google Home-anslutna enheter med hjälp av röststyrningsfunktionen på Google Assistant.

3. Använd röstkommandon för att styra Netflix.