Hur man använder Netflix med Google Home och Google Assistant

Du kan använda Google Home och Google Assistant för att styra anslutna Chromecast-enheter och utvalda tv-apparater som har inbyggd Chromecast.

• Tv-apparater med inbyggd Chromecast kräver version 1.21 eller senare av Cast.

• Alla tv-apparater med inbyggd Chromecast är inte kompatibla med Google Homes röststyrning.

Så här kopplar du ditt Netflix-konto till Google Assistant:

Börja med att länka dina enheter med hjälp av Google Home-appen. Sedan länkar du Netflix till ditt Google-konto:

1. Öppna appen Google Home.

2. Välj Inställningar .

3. Under Tjänster (Services) väljer du Video.

4. Leta reda på Netflix, tryck på Länka (Link) och välj sedan Länka konto (Link Account).

5. Ange din e-postadress och ditt lösenord för Netflix och välj Logga in och länka (Sign in and link).

6. Välj den Netflix-profil du vill koppla till Google Assistant.

Du kan nu styra Netflix på dina Google Home-anslutna enheter med hjälp av röststyrningsfunktionen på Google Assistant.

Så här ändrar du Netflix-profilen som är kopplad till Google Assistant:

1. Öppna appen Google Home.

2. Välj Inställningar .

3. Under Tjänster (Services) väljer du Video.

4. Leta reda på Netflix och tryck på Hantera (Manage).

5. Tryck på Ändra profil (Change Profile) och välj den Netflix-profil du vill koppla till Google Assistant.

Så här avslutar du kopplingen mellan ditt Netflix-konto och Google Assistant:

1. Öppna appen Google Home.

2. Välj Inställningar .

3. Under Tjänster (Services) väljer du Video.

4. Leta reda på Netflix, tryck på Avsluta koppling (Unlink) och välj sedan Ta bort länken till kontot (Unlink Account).

Ditt Netflix-konto är inte längre kopplat till Google Assistant.

Obs!
Du kan även logga ut på alla enheter från din kontosida för att avsluta kopplingen mellan ditt Netflix-konto och Google Assistant.