Netflix'i iptal etme

Netflix hesabınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz.

Not:
Bu, hesabınızı iptal etmek ve üyeliğinizi sonlandırmak için tek yöntemdir. Hesabınızdan çıkış yapmak veya Netflix uygulamasını silmek hesabınızı iptal etmez.

Üyelik ücreti tahsilatının sonlanması

Hesabınızı yeniden başlatmadığınız sürece ücret tahsil edilmeyecektir. İptal ettiğiniz tarihte faturalama döneminiz henüz bitmemişse hesap, faturalama döneminin sonunda otomatik olarak kapanana kadar Netflix'i kullanabilirsiniz.

İptal seçeneğini görmüyorsanız

Hesabınızda iptal seçeneği görmüyorsanız hesabı faturalama şirketinizden iptal etmeniz gerekir. Hesap sayfanızda, ya faturalama şirketinizle iptal işleminde yol gösterecek bir bağlantı ya da iptal etmek için faturalama şirketinizle iletişim kurma talimatlarını göreceksiniz.

Faturalama dönemi bitmeden önce iptal etme

İptal ettiğiniz tarihte faturalama döneminiz henüz bitmemişse faturalama döneminin sonuna kadar Netflix'i kullanabilirsiniz. Hesabınızın ne zaman kapanacağını görmek için faturalama ayrıntılarınıza göz atın.

Hesap askıda olduğunda iptal etme

Askıda olan hesaplar iptal edildiğinde derhâl kapanır.

Hediye Kartınız veya promosyon bakiyeniz varken iptal etme

Hesabınız, Netflix Hediye Kartı veya promosyon bakiyeniz tamamen bittikten sonra iptal edilecektir. İptal isteğinizden sonra, Netflix Hediye Kartınızda veya promosyon bakiyenizde kalan hizmet süreniz kadar Netflix'i kullanabilirsiniz. Bakiyeniz bittikten sonra Netflix'i kullanamazsınız.

Netflix'e yeniden katılma

İstediğiniz zaman Netflix hesabınızı yeniden başlatabilirsiniz.

İzleme Etkinliğinizi hesabınız kapandıktan sonra 10 ay süreyle saklıyoruz, yani bu süre içinde hesabınızı yeniden başlatırsanız izleme etkinliğine erişebilirsiniz. 10 ay boyunca saklanan diğer bilgiler:

  • Önerileriniz

  • Puanlar

  • Hesap ayrıntıları

  • Oyun geçmişi

  • Oyun kayıtları ( Bulut kaydını desteklemeyen oyunlarda, oyunun ve oyun verilerinin cihaza hâlâ yüklü olması gerekir)

Hesabınızın başkaları tarafından yeniden başlatılmasını önleme

Aynı evi paylaştığınız kişilerin sizin izniniz olmadan Netflix hesabınızı yeniden başlatmaması için üyeliğinizi iptal ettikten sonra parola değişikliği yapmanızı öneririz. Bunu yaparken Tüm cihazlarda yeni parola ile yeniden oturum açılsın seçeneğini işaretlediğinizden emin olun. Bu işlem mevcut parolanızı değiştirecek ve oturum açılmış tüm cihazların oturumunun kapatılmasını sağlayacaktır.

İlişkili Makaleler