Jeg kan ikke åbne min profil på min computer.

Hvis du ikke kan åbne din profil på computeren, skyldes det normalt, at en indstilling i browseren skal ændres. Følg nedenstående trin til fejlfinding på din enhed for at løse problemet.

Mac-computere

Aktivér cookies i Safari

1. På menuen Safari skal du vælge Indstillinger (Preferences).

2. Vælg Beskyttelse af personlige oplysninger (Privacy).

3. Under Cookies og webstedsdata (Cookies and website data) skal du vælge Tillad fra websteder, jeg besøger (Allow from websites I visit).

4. Luk Indstillinger (Preferences) for at gemme din nye indstilling for Privatliv (Privacy).

5. Prøv Netflix igen.

Windows-computere