Netflix viser "Vi beklager. Der opstod et problem. Prøv igen senere."

Hvis du ser fejlen:

Vi beklager. Der opstod et problem. Prøv igen senere.
Hvis du vil afslutte browseren, skal du trykke på knappen AFSLUT (EXIT) på din fjernbetjening. Hvis problemet fortsætter, skal du gå til www.netflix.com/help på din computer.

Det skyldes normalt, at der ikke er titler på listen Min liste. Følg nedenstående trin for at løse problemet.

Føj en titel til Min liste

1. Gå til Netflix.com på en computer.

2. Hold markøren over en serie eller en film, og vælg valgmuligheden +, eller vælg en serie eller film, og vælg + Min liste (+ My List).

3. Gentag med så mange titler, som du vil (op til 500), og prøv at starte Netflix igen.