Netflix-fejl F7121-1331

Hvis du får fejlkoden F7121-1331 på din computer, ledsages den ofte af følgende meddelelse:

Hovsa, der opstod en fejl ...
Uventet fejl
(Unexpected Error). Der opstod en uventet fejl. Genindlæs siden, og prøv igen. (Oops, something went wrong. An unexpected error has occurred. Please reload the page and try again.)

Det skyldes normalt, at der er gemt oplysninger i din browser, som skal opdateres. Du kan nemt løse dette problem ved at følge nedenstående trin.

Download den nyeste version af Firefox

1. Gå til Mozillas officielle websted, og vælg muligheden Download Firefox.

2. Prøv at starte Netflix igen, når Firefox er downloadet.

Brug en anden browser eller enhed

Brug en anden browser eller en anden Netflix-understøttet enhed for at fortsætte med at se Netflix.