Undertekster kan ikke slås fra

Hvis du ser en serie eller en film, som er produceret i en anden region, kan du muligvis ikke slå undertekster fra. Nogle titler viser muligvis som standard undertekster på din regions primære sprog.

Hvis du kan se muligheden for at deaktivere undertekster, men ikke kan deaktivere dem, kan du følge fejlfindingstrinnene nedenfor.

Børnetitler

Hvis du er nødt til at slå dine undertekster fra, hver gang du ser serier eller film for børn, kan du afspille en titel med en aldersgrænse til teenagere eller ældre, som er indstillet til dit foretrukne sprog for undertekster. Dette vil gemme dine indstillinger ved fremtidig visning.

Apple TV 2 eller Apple TV 3

1. Start Netflix-appen.

2. Vælg en serie eller film.

3. Under afspilning af din serie eller film skal du holde midterknappen på fjernbetjeningen til Apple TV nede.

4. Vælg dine foretrukne indstillinger for lyd eller undertekster.

5. Lad serien eller filmen spille i mindst halvdelens af dens varighed. Dette vil gemme din indstilling til fremtidig visning.

Samsung smart-tv

Hvis det ikke hjælper at ændre undertekstindstillingerne til Ingen (None) på dit Samsung Smart-tv fra 2011 eller 2012, anbefaler vi, at du streamer Netflix fra en anden enhed. Da dette problem kun opstår i ældre udgaver af Netflix-appen, vil du kun kunne ændre indstillinger for undertekster ved at benytte en anden enhed.

Xbox 360

Hvis du har deaktiveret undertekster i Netflix-appen, men du fortsat ser undertekster, skyldes det sandsynligvis, at undertekster fortsat er valgt på din Xbox 360. Sådan deaktiverer du undertekster:

1. Vælg Indstillinger (Settings).

2. Vælg System

3. Vælg Konsolindstillinger (Console Settings).

4. Vælg Skærm (Display).

5. Vælg Tekstning for hørehæmmede (Closed Captioning).

6. Vælg Deaktiver (Off).

7. Gem dine indstillinger, og afslut. Prøv derefter at se serien eller filmen igen.

Xbox One

Hvis du har deaktiveret undertekster i Netflix-appen, men du fortsat ser undertekster, skyldes det sandsynligvis, at undertekster fortsat er valgt på din Xbox One. Sådan deaktiverer du undertekster:

1. Vælg Indstillinger (Settings).

2. Vælg Øget tilgængelighed.

3. Vælg Tekstning for hørehæmmede (Closed Captioning).

4. Vælg Deaktiver tekstning for hørehæmmede (Closed Captioning Off).

5. Gem dine indstillinger, og afslut. Prøv derefter at se serien eller filmen igen.