Betatest af Netflix-appen på Android

Hvis du er interesseret i at teste opdateringer af Netflix-mobilappen til Android, inden vi frigiver dem, kan du tilmelde dig Netflix-betatest i Google Play Butik. Betaversionen af Netflix-appen registrerer automatisk fejl, nedbrud og andre præstationsparametre.

Hvis du vil deltage, skal du bruge:

• et aktivt Netflix-abonnement

• en konto til Google Play Butik

• en Google Play-certificeret Android-telefon eller -tablet, der ikke er "rooted", og som kører Android version 7 eller nyere.

Betaprogrammet er begrænset, og der er ikke altid plads.

Serier og film i beta

Beta-appen viser de samme serier og film, som er tilgængelige i dit land.

I de fleste tilfælde ser beta-appen ud og fungerer som den offentlige version.

Sådan forlader du betatesten

Sådan forlader du betaprogrammet:

1. Gå til Netflix-testsiden i Play Butik.

2. Fjern betaversionen af Netflix-appen fra din enhed.

3. Installer den offentlige Netflix-app igen via Play Butik.