Netflix viser "Denne version af Netflix-appen er ikke kompatibel med din enhed. (-13)"

Hvis du ser en meddelelse på dit Android-tv, der siger

Denne version af Netflix-appen er ikke kompatibel med din enhed. (-13)

Skyldes det normalt oplysninger, som er gemt på din enhed, og som skal opdateres. Du kan nemt løse dette problem ved at følge nedenstående trin.

Android TV

Hvis du får denne fejl på en Android-tv-baseret streamingafspiller eller et Android-baseret smart-tv, skal du kontrollere, at du har installeret Netflix-appen fra Google Play Butik.

Hvis du ikke kan finde Netflix-appen i Google Play Butik, er din enhed ikke kompatibel med Netfix, og du skal streame fra en anden enhed.