Netflix viser "Denne titel er ikke tilgængelig i dit område. (22004)"

Hvis du får en fejl på din iPhone, iPad eller iPod touch, der viser:

Denne titel er ikke tilgængelig i dit område. (22004)

Det betyder, at du er rejst til et land, hvor vi ikke i øjeblikket tilbyder den titel, du har downloadet. På grund af regionale licensaftaler og rettigheder kan vi ikke tilbyde alle titler til download i alle lande.

Du vil ikke kunne afspille titlen, før du opretter forbindelse til internettet i et land, hvor titlen er tilgængelig. I mange tilfælde vil det være det land, du befandt dig i, da du downloadede titlen.

Så længe du oplever denne fejl, kan du enten slette titlen og downloade noget andet eller beholde det downloadede indhold på din enhed. Når du er tilbage i et land, hvor titlen er tilgængelig, skal du oprette forbindelse til internettet og starte Netflix-appen, så vi kan bestemme din nye placering.