Netflix-fejl tvq-cs-102

Hvis du får fejlkoden tvq-cs-102, ledsages den ofte af følgende meddelelse:

Denne e-mail anvendes allerede.
Du har muligvis en konto i forvejen, hvor e-mailen bruges.

Det betyder, at din e-mailadresse allerede er i brug til en Netflix-konto. Du kan nemt løse dette problem ved at følge nedenstående trin.

Det er muligt, at du ved en fejl har åbnet en anden konto ved at fejlindtaste en e-mailadresse eller ved at bruge en anden e-mailadresse til at logge på.

1. Gå til netflix.com/loginhelp.

2. Vælg muligheden for at nulstille din adgangskode via E-mail.

3. Indtast din adgangskode, og vælg Send mig en e-mail.

• Hvis du har modtaget en e-mail til nulstilling af adgangskoden, har du muligvis en kopikonto. Kontakt os for at få hjælp.

• Fortsæt med nedenstående fejlfinding, hvis du ser fejlmeddelelsen: "Der blev ikke fundet en konto for denne e-mailadresse."

Du kan føje endnu en e-mailadresse til en profil med en aldersgrænse til Alle for at få personligt tilpassede anbefalinger og anden kommunikation fra Netflix.

Du skal fjerne din e-mailadresse fra en eksisterende profil, før du kan føje den til en anden profil.

Sådan fjerner du din e-mailadresse fra en profil:

1. Log på din konto.

2. Vælg Profiler, og vælg derefter en profil.

3. Vælg Email.

4. Klik på Slet e-mailadresse.

Hvis du har gennemført ovenstående trin, men fortsat ikke kan ændre din kontos e-mail, kan du kontakte os for at få hjælp.