Netflix-fejl U7361-1254-C0262500

Hvis du får fejlkoden U7361-1254-C0262500 på din Windows-baserede computer, ledsages den ofte af følgende meddelelse:

Hovsa, der opstod en fejl ...
Vi har problemer med at afspille denne titel i øjeblikket. Prøv igen senere, eller vælg en anden titel.

Det skyldes typisk en ikke-understøttet videoudgangsmetode, som f.eks. en trådløs skærmadapter. Du kan nemt løse dette problem ved at følge nedenstående trin.

Afbryd forbindelsen til den enhed, der sendes video til

1. Afbryd forbindelsen mellem enheden med den ikke-understøttede videoudgang og din computer.

2. Prøv Netflix igen.