Netflix viser "Vi kunne ikke få kontakt til Netflix-tjenesten. (-1001)"

Hvis du ser en fejl på din Android-baserede mobil eller tablet, der siger:

Vi kunne ikke få kontakt til Netflix-tjenesten. Prøv igen senere. (-1001)

Det skyldes normalt et problem med netværksforbindelsen, der forhindrer din enhed i at få forbindelse til Netflix-tjenesten. Du kan nemt løse dette problem ved at følge nedenstående trin.