Netflix-appen er gråtonet på mit Apple TV.

Hvis Netflix-appen er gråtonet på dit Apple TV, og du ikke kan åbne eller downloade den, skyldes det normalt et login-problem med din iTunes-konto. Du kan nemt løse dette problem ved at følge nedenstående trin.

Sørg for, at dit Apple TV er logget på iTunes

1. Vælg Indstillinger (Settings) på startskærmen.

2. Vælg Konti (Accounts).

3. Vælg iTunes og App Store (iTunes and App Store).

4. Vælg Log på (Sign In).

• Hvis du ikke ser Log ind (Sign In), men i stedet ser Log ud (Sign Out), skal du fortsætte til fejlfindingen herunder.

5. Indtast din e-mailadresse og adgangskode til iTunes, og prøv Netflix igen.

Hvad gør jeg nu?

Kontakt Apple for at få hjælp, hvis din enhed er logget på iTunes, men du stadig oplever dette problem.