Netflix viser "Netflix er ikke tilgængelig i øjeblikket. (1287)"

Hvis du får følgende fejlmeddelelse på din Dish-modtager:

Fejl 1287
Netflix er ikke tilgængelig i øjeblikket. Så prøv igen senere.

Det skyldes normalt et problem med netværksforbindelsen, der forhindrer din enhed i at få forbindelse til Netflix-tjenesten. Du kan nemt løse dette problem ved at følge nedenstående trin.

Kontrollér din internetforbindelse

Du kan teste din enheds forbindelse ved at prøve med en anden app med forbindelse til internettet. Nogle enheder har en netværkstest til rådighed under indstillingerne.

Hvis andre apps ikke virker, eller du får en netværksfejl, betyder det normalt, at din enhed ikke er forbundet.

Bemærk:
Da fremgangsmåden for at forbinde til internettet eller fejlfinde et netværksproblem ofte er specifikke for hver enkelt enhed, kan Netflix' kundeservice ikke hjælpe dig med at forbinde din enhed.

Sådan finder du fremgangsmåden til at forbinde din enhed:

• Læs den vejledning eller brugermanual, som fulgte med din enhed.

• Kontakt producenten for at få hjælp til at forbinde din enhed til internettet.

Hvis din enhed er forbundet, og du stadig oplever problemer, så følg de næste trin.

Genstart dit hjemmenetværk

1. Sluk for din enhed, og tag stikket ud af dit modem og din router.

2. Vent 30 sekunder, og tilslut modem og router igen.

3. Vent 1 minut, og tænd for din enhed igen.

4. Prøv Netflix igen.

Bemærk:
Nogle enheder, modemmer og routere kan være længere tid om at få forbindelse til internettet igen.

Kontakt din internetudbyder

Hvis trinnene ikke hjælper dig med at udbedre problemet, kan du kontakte din internetudbyder for at få hjælp til at løse problemet med netværksforbindelsen.