Netflix-fejl D7361-1253-80004005

Vi har problemer med din anmodning.

Denne fejl skyldes normalt, at din computer har brug for en systemopdatering for at kunne afspille Netflix, eller at der er et problem med lydindstillingerne, som forhindrer Netflix i afspille.

Opdater din Windows-version

Følg linkene nedenfor for trin til at tjekke, om der er opdateringer af din version af Windows, prøv Netflix igen.

Computere, der kører Windows XP eller Vista, kan ikke opdateres til en version, der understøttes af Netflix. Vi anbefaler at bruge en computer med Windows 10 eller nyere.

Opdater din computers lyddriver

Sådan løser du dette problem:

Hvis disse trin ikke virker, eller hvis du får det samme problem i en webbrowser, skal du kontakte computerens producent for at få hjælp til fejlfinding af problemet med lyddriveren.