Netflix viser "Der opstod et problem med dette download. (10016-24003)"

Hvis du får en fejl på din iPhone, iPad eller iPod touch, der viser:

Der opstod et problem med dette download. (10016-24003) (There was a problem with this download. (10016-24003))

Det skyldes typisk, at dit visningsvindue er udløbet, and og at du skal downloade titlen igen. Du kan løse dette problem ved at følge fejlfindingstrinnene.

Download titlen igen

1. Vælg Slet download (Delete Download) i fejlmeddelelsen.

2. Prøv at downloade serien eller filmen igen, når du har forbindelse til internettet.