Netflix viser "Der kunne ikke oprettes forbindelse til Netflix"

Du vil muligvis se denne fejlmeddelelse på din iPhone, iPad eller iPod touch:

Der kunne ikke oprettes forbindelse til Netflix. Kontrollér netværksforbindelsen på din enhed.

Det skyldes normalt et problem med netværksforbindelsen, der forhindrer din enhed i at få forbindelse til Netflix-tjenesten. Selvom du ikke behøver at have forbindelse til internettet for at se dine downloadede titler, skal du være logget på din Netflix-konto for at have adgang til dem. Du kan nemt løse dette problem og få adgang til dine downloads ved at følge nedenstående trin.

1. Gå til fast.com i en webbrowser.

2. Vent, til testen er udført.

Hvis din browser viser en fejlmeddelelse, eller webstedet ikke indlæser, betyder det, at din enhed ikke har forbindelse til internettet. Undersøg, om der er en fejl med dit hjemmenetværk eller din enheds internetforbindelse.

Selvom forbindelsen til internettet løser dit problem for en stund, anbefaler vi, at du logger på din Netflix-mobilapp for at sikre, at du har adgang til dine downloads, når du er offline.

1. Gå til Indstillinger (Settings).

2. Vælg Generelt (General).

3. Vælg Netflix.

4. Før Mobildata-skyderen (Cellular Data) til Til (On).

5. Prøv Netflix igen.

1. Sluk for din enhed, og tag stikket ud af dit modem og din router.

2. Vent 30 sekunder, og tilslut modem og router igen.

3. Vent 1 minut, og tænd for din enhed igen.

4. Prøv Netflix igen.

Bemærk:Nogle enheder, modemmer og routere kan være længere tid om at få forbindelse til internettet igen.