Netflix-fejl U7353-5101-4

Hvis du får fejlkoden U7353-5101-4 på din Windows 10-baserede computer eller tablet, ledsages den ofte af følgende meddelelse:

Hovsa, der opstod en fejl ...
Vi har problemer med at afspille denne titel i øjeblikket. Prøv igen senere, eller vælg en anden titel (We're having trouble playing this title at the moment. Please try again later or select a different title).

Det skyldes normalt oplysninger, som er gemt på din enhed, og som skal opdateres. Du kan nemt løse dette problem ved at følge nedenstående trin.

Nulstil Netflix-appen
Bemærk:
Disse trin vil slette eventuelle downloadede titler gemt på enheden.
  1. Klik på menuen Start, og klik derefter på knappen Indstillinger knappen indstillinger.

2. Klik på Apps.

3. Under Apps og funktioner skal du rulle ned og klikke på Netflix > Avancerede indstillinger.

4. Under Nulstil skal du klikke på knappen Nulstil.