Netflix-fejl F7353-5101-3

Hvis du får fejlkoden F7353-5101-3 på din Windows 10-baserede computer, ledsages den ofte af følgende meddelelse:

Hovsa, der opstod en fejl ...
Uventet fejl
(Unexpected Error). Der opstod en uventet fejl. Genindlæs siden, og prøv igen.

Det skyldes normalt oplysninger, som er gemt på din enhed, og som skal opdateres. Du kan nemt løse dette problem ved at følge nedenstående trin.

1. Luk computeren via menuen:

• Mac: Vælg Apple-menuen øverst til venstre, og klik derefter på Luk.

• Windows: Vælg Start-menuen, og klik derefter på Tænd/sluk > Luk computeren.

• Chromebook: Nederst til højre skal du klikke på klokkeslættet og derefter på Log ud > Luk.

2. Lad computeren være slukket i mindst 10 sekunder.

3. Tænd den igen, og prøv at se Netflix igen.

1. Tryk på Windows-tasten på tastaturet.

2. Vælg Indstillinger (Settings) .

3. Vælg Opdatering og sikkerhed.

4. Windows vil søge efter opdateringer. Hvis det ikke er tilfældet, så skal du vælge Søg efter opdateringer.

5. Genstart din computer, og prøv Netflix igen, når opdateringerne er installeret.