Netflix viser "Log ind igen" (Please sign in again).

I visse tilfælde vil du se fejlen:

Log ind igen.Du er blevet logget ud, fordi dine kontooplysninger er blevet ændret" (Please sign in again.
You have been signed out because your account information changed.)

Det skyldes normalt oplysninger, som er gemt på din enhed, og som skal opdateres. Følg nedenstående trin til fejlfinding på enheden for at løse problemet.

iPhone, iPad eller iPod touch

Opdater din iOS-version

Følg Apples trin til at opdatere din enhed til den nyeste version, og prøv derefter Netflix igen.

Opdater Netflix-appen

1. Tryk på App Store på startskærmen.

2. Tryk på Søg, og indtast "Netflix".

3. På listen skal du trykke på Netflix og derefter trykke på Opdater. Du skal muligvis indtaste adgangskoden til dit Apple ID. Hvis du har glemt den, kan du følge Apples trin for at nulstille den.

4. Prøv Netflix igen, når opdateringen er udført.