Netflix-fejl U7361-1253-C00D6D79

Hvis du får fejlkoden H7361-1253-C00D6D79 på din Windows 10-baserede computer eller tablet, ledsages den ofte af følgende meddelelse:

Hovsa, der opstod en fejl ...
Vi har problemer med at afspille denne titel i øjeblikket. Prøv igen senere, eller vælg en anden titel (We're having trouble playing this title at the moment. Please try again later or select a different title).

Det skyldes normalt et problem med den titel, du forsøger at afspille. Du kan nemt løse dette problem ved at følge nedenstående trin.

Downloader du i øjeblikket titlen?

Hvis titlen, du forsøger at afspille, downloades aktivt på din computer eller tablet, skal du vente på, at downloadet er afsluttet, inden du forsøger at afspille titlen igen.

Hvis titlen, du forsøger at afspille, ikke downloades aktivt, kan du fortsætte nedenstående fejlfinding.

Fjern titlen fra dine downloads

Du prøver muligvis at streame en titel, der ikke blev downloadet korrekt. For at løse dette problem skal du fjerne titlen fra dine downloads og derefter forsøge at streame igen.

1. Klik eller tryk på ikonet Menu .

2. Vælg Mine downloads (My Downloads).

3. Klik eller tryk på redigeringsikonet penneikon i øverste højre hjørne af skærmen.

4. Klik eller tryk på sletteikonet papirkurvikon for at fjerne titlen fra enheden.

5. Prøv at streame titlen igen.

Afinstaller og installer Netflix-appen igen

Afinstallation af Netflix-appen vil slette titler, du har downloadet til din computer eller tablet.

Fjern Netflix-appen

Bemærk:
Sletning af Netflix-appen sletter eventuelle titler, du har downloadet til enheden.
  1. Vælg Netflix i menuen Start.

2. Højreklik på Netflix-appen, eller tryk på den og hold den nede.

3. Der vil blive vist et pop op-vindue. Vælg Fjern (Uninstall).

4. Vælg Afinstaller (Uninstall) igen.

Installer Netflix-appen igen

1. Vælg Butik (Store) i menuen Start.

2. Vælg Søg (Search) øverst til højre på skærmen.

3. Indtast Netflix i søgefeltet, og tryk på Enter.

4. Vælg Netflix i søgeresultaterne.

5. Vælg Installer (Install).

• Hvis du bliver bedt om at logge ind, skal du logge ind med dine oplysninger fra Microsoft.

6. Når opdateringerne er gennemført, skal du starte appen og forsøge at se Netflix igen.