Netflix viser "Fejl. (-1200)"

Du vil muligvis se en fejl på din iPhone, iPad eller iPod touch, der viser:

Fejl. Prøv igen senere.
Kan ikke afspille titel. Prøv igen senere. (-1200)

Det skyldes normalt oplysninger, som er gemt på enheden, og som skal opdateres. Du kan nemt løse dette problem ved at følge nedenstående trin.

Kontrollér indstillinger for dato og klokkeslæt
  1. Tryk på ikonet Indstillinger (Settings) på startskærmen.

2. Tryk på Generelt (General).

3. Tryk på Dato & tid (Date & Time).

• Hvis dato og klokkeslæt ikke er korrekt, kan du enten trykke på datoen eller klokkeslættet for at foretage en ændring, eller du kan slå feltet Indstil automatisk (Set Automatically) Til.