Sådan administrerer du Smart-downloads

Smart-downloads er en funktion, der hjælper dig med at administrere dine downloadede serier. Når du er færdig med at se en downloadet episode, sletter Smart-downloads episoden og downloader automatisk den næste episode i serien. Hvis du hellere vil beholde episoderne på din enhed, skal du slå Smart-downloads fra, så du kan administrere dit downloadede indhold manuelt.

Smart-downloads aktiveres kun, når du er tilsluttet wi-fi, så dit dataabonnement bliver aldrig brugt, og det vil ikke påvirke enhedens lagerplads, fordi det altid vil slette den sidst viste episode, inden du downloader den næste. Smart-downloads er tilgængelig på enheder, der understøtter downloads og med seneste version af Netflix-appen til Android-baserede mobilenheder, mobile iOS-enheder, Amazon Fire-tablets, samt computere og tablets med Windows 10.

Hvordan virker Smart-downloads?

Hvis du har downloadet en eller flere episoder i en serie, vil Smart-downloads slette episoden, du lige har set, og automatisk downloade den næste episode i serien.

Eksempel:

1. Du downloader sæson 1, episode 1-3.

2. Du bliver færdig med at se sæson 1, episode 1.

3. Smart-downloads sletter sæson 1, episode 1, og downloader automatisk sæson 1, episode 4.

Bemærk:
Hvis der ikke er flere episoder, der kan downloades i din serie, slettes den sidst sete episode ikke.

Hvordan slår jeg Smart-downloads til eller fra?

iPhone, iPad eller iPod touch

Slå Smart-downloads til eller fra under afsnittet Overførsler (Downloads)

1. Tryk på ikonet Downloads.

2. Øverst i Mine overførsler (My Downloads) skal du vælge Smart-downloads (Smart Downloads).

3. Brug kontakten til at slå Smart-downloads til eller fra.

Slå Smart-downloads til eller fra under Appindstillinger (App Settings)

1. Tryk på ikonet MenuIkonet Mobilmenu.

2. Rul ned, og vælg Appindstillinger (App Settings).

3. Under overskriften Overførsler (Downloads) skal du bruge kontakten til at slå Smart-downloads til eller fra.

Android-telefon eller -tablet

Slå Smart-downloads til eller fra under afsnittet Overførsler (Downloads)

1. Tryk på ikonet Downloads.

2. Øverst i Mine overførsler (My Downloads) skal du vælge Smart-downloads (Smart Downloads).

3. Brug kontakten til at slå Smart-downloads til eller fra.

Slå Smart-downloads til eller fra under Appindstillinger (App Settings)

1. Tryk på ikonet Menu.

2. Rul ned, og vælg Appindstillinger (App Settings).

3. Under overskriften Overførsler (Downloads) skal du bruge kontakten til at slå Smart-downloads til eller fra.

Amazon Fire-tablet

Slå Smart-downloads til eller fra under afsnittet Overførsler (Downloads)

1. Tryk på ikonet Downloads.

2. Øverst i Mine overførsler (My Downloads) skal du vælge Smart-downloads (Smart Downloads).

3. Brug kontakten til at slå Smart-downloads til eller fra.

Slå Smart-downloads til eller fra under Appindstillinger (App Settings)

1. Tryk på ikonet Menu.

2. Rul ned, og vælg Appindstillinger (App Settings).

3. Under overskriften Overførsler (Downloads) skal du bruge kontakten til at slå Smart-downloads til eller fra.

Windows 10-baseret tablet eller computer

Slå Smart-downloads til eller fra under afsnittet Overførsler (Downloads)

1. Klik eller tryk på ikonet MenuWindows 10-menuikon.

2. Vælg Mine downloads (My Downloads).

3. Øverst i Mine overførsler (My Downloads) skal du vælge Smart-downloads (Smart Downloads).

4. Brug kontakten til at slå Smart-downloads til eller fra.

Slå Smart-downloads til eller fra via Indstillinger (Settings)

1. Klik eller tryk på ....

2. Vælg Indstillinger (Settings).

3. Under overskriften Overførsler (Downloads) skal du bruge kontakten til at slå Smart-downloads til eller fra.

Hvorfor blev den næste episode ikke downloadet?

Smart-downloads fungerer kun på aktiverede enheder, der er tilsluttet via wi-fi. Følg nedenstående trin for at se, hvorfor din episode muligvis ikke er blevet downloadet.

1. Bekræft, at Smart-downloads er slået til. (Hvis du er i tvivl om, hvordan du gør dette, kan du følge trinnene under "Hvordan slår jeg Smart-downloads til eller fra?" herover.)

2. Kontrollér, at din enhed er forbundet til wi-fi. Smart-downloads vises kun, når wi-fi er aktivt.

3. Kontrollér, at der er flere episoder i serien. Hvis Netflix ikke indeholder senere episoder i din serie, er der ikke flere episoder at downloade!