Sådan bruger du Download næste episode

For automatisk at downloade den næste episode af en serie skal du bruge  Download næste episode. Når du er færdig med at se en downloadet episode, bliver den slettet på din enhed, og den næste episode i serien bliver automatisk downloadet til dig.

Den allersidste episode i en serie bliver ikke automatisk slettet, efter du har set den.

Funktionen Download næste episode er ikke tilgængelig med et Netflix-abonnement med reklamer.

Sådan slår du Download næste episode til eller fra

Android-telefon eller -tablet, iPhone eller iPad:

1. Åbn Netflix-appen.

2. Tryk på Mit Netflix nederst til højre.

3. Tryk på Menu  øverst til højre.

4. Tryk på App-indstillinger .

5. Under Downloads skal du trykke på Smart-downloads .

6. Tryk på kontakten ud for Download næste episode for at slå funktionen til eller fra.

Netflix-app til Windows

1. Åbn Netflix-appen.

2. Vælg Menu og derefter Mine downloads.

3. Vælg Smart-downloads øverst på skærmen.

4. Brug kontakten under Download næste episode til at slå funktionen til eller fra.

Download næste episode:

• er tilgængelig på enheder, der understøtter downloads og har den nyeste version af Netflix-appen installeret

• virker, når du er forbundet til et wi-fi-netværk, så du ikke bruger mobildata.

• bruger ikke mere lagerplads end den, som allerede er optaget af dine downloads.

Hvis den næste episode ikke blev downloadet, kan du prøve disse trin:

• Sørg for, at Download næste episode er slået til.

• Forbind din enhed til et wi-fi-netværk.

• Tjek, om der er flere episoder til download i serien.