Sådan sletter du downloads

Du kan slette en downloadet serie eller en film fra din enhed, når du er færdig med at se den.

Du kan også slette downloads fra en enhed, du ikke har adgang til, ved at fjerne den pågældende enhed fra din Netflix-konto.

Slet en enkelt serie eller en film

Android-telefon eller -tablet, iPhone eller iPad

1. Åbn Netflix-appen.

2. Tryk på Mit Netflix nederst til højre.

3. Tryk på Downloads .

• Hvis du vil slette en bestemt episode fra en serie, skal du først vælge serien.

4. Tryk på ikonet for download-status ud for episoden eller filmen .

5. Tryk på Slet download .

Netflix-app til Windows

1. Åbn Netflix-appen.

2. Vælg Menu og derefter Mine downloads.

3. Tryk på eller vælg ikonet Rediger øverst til højre på skærmen .

• Hvis du vil slette en bestemt episode fra en serie, skal du først vælge serien.

4. Markér feltet ud for den serie eller den film, du vil slette, og tryk på ikonet Slet .

Bemærk:
Nogle enheder har funktionen Download næste episode, der sletter en downloadet episode efter afspilning, og derefter automatisk downloader den næste episode i serien.

Slet alle downloads

Android-telefon eller -tablet, iPhone eller iPad

1. Åbn Netflix-appen.

2. Tryk på Mit Netflix nederst til højre.

3. Tryk på Menu  øverst til højre.

4. Tryk på App-indstillinger .

5. Under Downloads skal du vælgeSlet alle downloads .

6. Tryk på Slet på bekræftelsesskærmbilledet.

Netflix-app til Windows

1. Åbn Netflix-appen.

2. Klik eller tryk på ikonet Mere... .

3. Vælg Indstillinger.

4. Vælg Slet alle downloads under Downloads.

5. Vælg OK på bekræftelsesskærmbilledet.

Slet alle downloads fra en enhed ved at fjerne enheden fra din konto:

Webbrowser

1. I en browser skal du gå til siden Administrer enheder med downloads. Du skal muligvis logge ind, hvis du ikke allerede har gjort det.

2. Vælg Fjern enhed for at slette downloads fra den enhed.

Android-telefon eller -tablet, iPhone eller iPad

1. Åbn Netflix-appen.

2. Tryk på Mit Netflix nederst til højre.

3. Tryk på Menu  øverst til højre.

4. Tryk på Konto .

5. Gå til Indstillinger, og vælg Administrer enheder med downloads.

6. Vælg Fjern enhed for at slette downloads fra den pågældende enhed.

Netflix-app til Windows

1. Åbn Netflix-appen.

2. Klik eller tryk på ikonet Mere... .

3. Vælg Indstillinger.

4. Vælg Kontooplysninger.

5. Vælg Administrer enheder med downloads.

6. Vælg Fjern enhed for at slette downloads fra den enhed.