Kan ikke downloade en serie eller en film

Ikke alle serier og film er tilgængelige til download, så du vil se ikonet Download for visse titler, men ikke for andre.

Hvis du ikke ser ikonet Download for nogen serier eller film, kan der være et problem med din enhed, eller muligvis understøtter din enhed ikke downloadfunktionen. Følg nedenstående trin for at løse problemet.

Installer Netflix-appen igen

Bemærk:
Sletter du Netflix-appen, slettes også serier eller film, du eventuelt har downloadet til enheden.
Bemærk:
Du kan få brug for Apple ID og adgangskode til at installere appen igen.
  1. Gå til startskærmen på din enhed, og tryk på skærmen, og hold den nede, indtil app-ikonet begynder at ryste.

• På ældre iOS-versioner skal du trykke på Netflix-appikonet og holde det nede, indtil det ryster.

2. Tryk på Netflix-ikonet - eller X i øverste venstre hjørne, og tryk derefter på  Slet appen. Når appen er slettet, skal du stryge op fra bunden af skærmen eller trykke på knappen Færdig eller Start, afhængigt af hvilken enhed du har, for at få den til at stoppe med at ryste.

3. Åbn App Store og  søg efter "Netflix."

4. Vælg den gratis Netflix-app fra Netflix, Inc.

5. Tryk på sky-ikonet for at installere appen.

6. Prøv Netflix igen, når du har installeret appen.

Næste skridt

Hvis du stadig ikke kan downloade serier eller film, når du har opdateret Netflix-appen, eller hvis du allerede har installeret den nyeste version af Netflix-appen, er download muligvis ikke tilgængeligt på din enhed.