Netflix-fejl M7353-5101

Hvis du får fejlmeddelelsen M7353-5101 på din computer, skyldes det normalt at en udvidelse i din browser forhindrer, at Netflix fungerer korrekt. Følg nedenstående fejlfindingstrin for at løse problemet.

Opdater Google Chrome

1. Klik på Mere øverst til højre i din browser.

2. Klik på Hjælp > Om Google Chrome.

3. Vent, mens Chrome automatisk tjekker, om der er nye opdateringer.

4. Hvis der er en opdatering, skal du klikke på Genstart.

5. Prøv Netflix igen.

Luk computeren

1. Luk computeren via menuen:

• Mac: Øverst til venstre skal du klikke på Apple-menuen > Luk.

• Windows: På Start-menuen skal du klikke på Tænd/sluk > Luk.

• Chromebook: Nederst til højre skal du klikke på klokkeslættet > Log ud > Luk.

2. Lad computeren være slukket i mindst 10 sekunder.

3. Tænd den igen, og prøv at se Netflix igen.

Slå Chrome-udvidelser fra

Hvis du bruger Chrome, kan du slå unødvendige udvidelser fra.

1. Indtast chrome://extensions i Chromes adresselinje.

2. Slå aktiverede udvidelser fra.

Bemærk:
    Udvidelser angivet under Chrome Apps skal ikke slås fra.
  3. Prøv Netflix igen.

Hvis disse trin løser dit problem, kan du prøve at aktivere dine udvidelser en efter en for at fastlægge, hvilken udvidelse der forhindrer Netflix i at fungere korrekt.