Netflix-fejl tvq-nw-101

Du kan evt. se fejlkoden tvq-nw-101 sammen med meddelelsen:

Der kunne ikke oprettes forbindelse til Netflix. Prøv igen, eller gå til: www.netflix.com/help (Unable to connect to Netflix. Please try again or visit: www.netflix.com/help)

Det betyder normalt, at oplysninger, som er gemt på din enhed, skal opdateres. Følg nedenstående trin for din enhed for at løse problemet.

Gå til Netflix.com i en webbrowser
  1. Brug en anden computer eller mobilenhed til at oprette forbindelse til det samme wi-fi eller netværk, som enheden med problemet.

2. Åbn en webbrowser, og gå derefter til netflix.com/clearcookies, og log på din Netflix-konto.

• Hvis du får fejlkoden NSEZ-403, betyder det, at vi ikke kan forbinde din konto med Netflix-tjenesten i øjeblikket. Prøv igen senere.

• Hvis du ikke får en fejlmeddelelse i din browser, mens du udfører dette trin, kan problemet være et andet. Kontakt os for at få yderligere hjælp.

Gå til Netflix.com i en webbrowser
  1. Brug en anden computer eller mobilenhed til at oprette forbindelse til det samme wi-fi eller netværk, som enheden med problemet.

2. Åbn en webbrowser, og gå derefter til netflix.com/clearcookies, og log på din Netflix-konto.

• Hvis du får fejlkoden NSEZ-403, betyder det, at vi ikke kan forbinde din konto med Netflix-tjenesten i øjeblikket. Prøv igen senere.

• Hvis du ikke får en fejlmeddelelse i din browser, mens du udfører dette trin, kan problemet være et andet. Kontakt os for at få yderligere hjælp.

Gå til Netflix.com i en webbrowser
  1. Brug en anden computer eller mobilenhed til at oprette forbindelse til det samme wi-fi eller netværk, som enheden med problemet.

2. Åbn en webbrowser, og gå derefter til netflix.com/clearcookies, og log på din Netflix-konto.

• Hvis du får fejlkoden NSEZ-403, betyder det, at vi ikke kan forbinde din konto med Netflix-tjenesten i øjeblikket. Prøv igen senere.

• Hvis du ikke får en fejlmeddelelse i din browser, mens du udfører dette trin, kan problemet være et andet. Kontakt os for at få yderligere hjælp.

Gå til Netflix.com i en webbrowser
  1. Brug en anden computer eller mobilenhed til at oprette forbindelse til det samme wi-fi eller netværk, som enheden med problemet.

2. Åbn en webbrowser, og gå derefter til netflix.com/clearcookies, og log på din Netflix-konto.

• Hvis du får fejlkoden NSEZ-403, betyder det, at vi ikke kan forbinde din konto med Netflix-tjenesten i øjeblikket. Prøv igen senere.

• Hvis du ikke får en fejlmeddelelse i din browser, mens du udfører dette trin, kan problemet være et andet. Kontakt os for at få yderligere hjælp.

Gå til Netflix.com i en webbrowser
  1. Brug en anden computer eller mobilenhed til at oprette forbindelse til det samme wi-fi eller netværk, som enheden med problemet.

2. Åbn en webbrowser, og gå derefter til netflix.com/clearcookies, og log på din Netflix-konto.

• Hvis du får fejlkoden NSEZ-403, betyder det, at vi ikke kan forbinde din konto med Netflix-tjenesten i øjeblikket. Prøv igen senere.

• Hvis du ikke får en fejlmeddelelse i din browser, mens du udfører dette trin, kan problemet være et andet. Kontakt os for at få yderligere hjælp.

Gå til Netflix.com i en webbrowser
  1. Brug en anden computer eller mobilenhed til at oprette forbindelse til det samme wi-fi eller netværk, som enheden med problemet.

2. Åbn en webbrowser, og gå derefter til netflix.com/clearcookies, og log på din Netflix-konto.

• Hvis du får fejlkoden NSEZ-403, betyder det, at vi ikke kan forbinde din konto med Netflix-tjenesten i øjeblikket. Prøv igen senere.

• Hvis du ikke får en fejlmeddelelse i din browser, mens du udfører dette trin, kan problemet være et andet. Kontakt os for at få yderligere hjælp.

Gå til Netflix.com i en webbrowser
  1. Brug en anden computer eller mobilenhed til at oprette forbindelse til det samme wi-fi eller netværk, som enheden med problemet.

2. Åbn en webbrowser, og gå derefter til netflix.com/clearcookies, og log på din Netflix-konto.

• Hvis du får fejlkoden NSEZ-403, betyder det, at vi ikke kan forbinde din konto med Netflix-tjenesten i øjeblikket. Prøv igen senere.

• Hvis du ikke får en fejlmeddelelse i din browser, mens du udfører dette trin, kan problemet være et andet. Kontakt os for at få yderligere hjælp.

Gå til Netflix.com i en webbrowser
  1. Brug en anden computer eller mobilenhed til at oprette forbindelse til det samme wi-fi eller netværk, som enheden med problemet.

2. Åbn en webbrowser, og gå derefter til netflix.com/clearcookies, og log på din Netflix-konto.

• Hvis du får fejlkoden NSEZ-403, betyder det, at vi ikke kan forbinde din konto med Netflix-tjenesten i øjeblikket. Prøv igen senere.

• Hvis du ikke får en fejlmeddelelse i din browser, mens du udfører dette trin, kan problemet være et andet. Kontakt os for at få yderligere hjælp.

Gå til Netflix.com i en webbrowser
  1. Brug en anden computer eller mobilenhed til at oprette forbindelse til det samme wi-fi eller netværk, som enheden med problemet.

2. Åbn en webbrowser, og gå derefter til netflix.com/clearcookies, og log på din Netflix-konto.

• Hvis du får fejlkoden NSEZ-403, betyder det, at vi ikke kan forbinde din konto med Netflix-tjenesten i øjeblikket. Prøv igen senere.

• Hvis du ikke får en fejlmeddelelse i din browser, mens du udfører dette trin, kan problemet være et andet. Kontakt os for at få yderligere hjælp.

Gå til Netflix.com i en webbrowser
  1. Brug en anden computer eller mobilenhed til at oprette forbindelse til det samme wi-fi eller netværk, som enheden med problemet.

2. Åbn en webbrowser, og gå derefter til netflix.com/clearcookies, og log på din Netflix-konto.

• Hvis du får fejlkoden NSEZ-403, betyder det, at vi ikke kan forbinde din konto med Netflix-tjenesten i øjeblikket. Prøv igen senere.

• Hvis du ikke får en fejlmeddelelse i din browser, mens du udfører dette trin, kan problemet være et andet. Kontakt os for at få yderligere hjælp.

Gå til Netflix.com i en webbrowser
  1. Brug en anden computer eller mobilenhed til at oprette forbindelse til det samme wi-fi eller netværk, som enheden med problemet.

2. Åbn en webbrowser, og gå derefter til netflix.com/clearcookies, og log på din Netflix-konto.

• Hvis du får fejlkoden NSEZ-403, betyder det, at vi ikke kan forbinde din konto med Netflix-tjenesten i øjeblikket. Prøv igen senere.

• Hvis du ikke får en fejlmeddelelse i din browser, mens du udfører dette trin, kan problemet være et andet. Kontakt os for at få yderligere hjælp.