Netflix viser "Vi kunne ikke få kontakt til Netflix-tjenesten. (-1007)"

Du kan eventuelt se en fejl på din Android-baserede mobil eller tablet, der siger:

Vi kunne ikke få kontakt til Netflix-tjenesten. Prøv igen senere. (-1007).

Det skyldes normalt et problem med netværksforbindelsen, der forhindrer enheden i at få forbindelse til Netflix-tjenesten. Du kan nemt løse dette problem ved at følge nedenstående trin.

Gå til Netflix.com i en webbrowser
  1. Brug en anden computer eller mobilenhed til at oprette forbindelse til det samme wi-fi eller netværk, som enheden med problemet.

2. Åbn en webbrowser, og gå derefter til netflix.com/clearcookies, og log på din Netflix-konto.

• Hvis du får fejlkoden NSEZ-403, betyder det, at vi ikke kan forbinde din konto med Netflix-tjenesten i øjeblikket. Prøv igen senere.

• Hvis du ikke får en fejlmeddelelse i din browser, mens du udfører dette trin, kan problemet være et andet. Kontakt os for at få yderligere hjælp.