Netflix viser "Der opstod et problem med at afspille videoen. (1.20)"

Du kan eventuelt se en fejl på din Android-baserede mobil eller tablet, der siger:

Der opstod et problem med at afspille videoen. Prøv igen. (1.20)

Det betyder normalt, at oplysninger, som er gemt på din enhed, skal opdateres. Du kan nemt løse dette problem ved at følge nedenstående trin.

Sluk for din enhed, og tænd den igen.

1. Sluk for din mobil eller tablet. Sørg for, at den er slukket og ikke bare låst.

2. Tænd for den igen.

3. Prøv Netflix igen.

Log af Netflix

1. Åbn Netflix-appen.

2. Tryk på Mit Netflix nederst til højre.

3. Øverst til højre skal du trykke på Menu .

4. Tryk på Log ud , og tryk derefter på Log ud for at bekræfte.

5. Log på Netflix, og prøv igen.

Ryd Netflix-appdata

Nulstilling af appen vil slette eventuelle downloads gemt på din enhed og logge dig af Netflix.
  1. Gå til startskærmen eller app-listen på din enhed.

2. Tryk og hold ned på Netflix-appen, og tryk derefter på App info.

3. Tryk på Lagring og cache > Ryd lagring > OK.

4. Prøv Netflix igen.

Bemærk:
Trinnene til at rydde en apps data kan være anderledes for din enhed. Se vejledningen, der fulgte med enheden, eller kontakt producenten.