Netflix-fejl 15001

Hvis du får fejlkoden 15001, når du prøver at åbne Netflix-appen på din Android-baserede telefon eller tablet, skyldes det normalt, at der er oplysninger på enheden, som skal opdateres. Det kan også være, at din enhed har brug for en softwareopdatering. Du kan nemt løse dette problem ved at følge nedenstående trin.

Kontrollér indstillinger for dato og klokkeslæt

Hvis indstillingerne for dato og tid ikke matcher din nuværende placering og tid, kan Netflix stoppe med at fungere.

1. Åbn Android-indstillingerne.

2. Find Dato og tid (Date & Time).

3. Sørg for, at den er indstillet til automatisk eller brug netværkets klokkeslæt/tidszone.

4. Prøv Netflix igen.

Sluk for din enhed, og tænd den igen.

1. Sluk for din mobil eller tablet. Sørg for, at den er slukket og ikke bare låst.

2. Tænd for den igen.

3. Prøv Netflix igen.

Opdater din Android OS-version

1. Åbn appen Indstillinger (Settings).

2. Tryk på System > Systemopdatering.

3. Søg efter, og installer tilgængelige opdateringer.

4. Prøv Netflix igen.

Kontakt producenten af enheden

Disse trin kan slette apps, data og indstillinger, der er gemt på din enhed. Sørg for at have dit wi-fi-navn, din adgangskode og Netflix-loginoplysninger klar, før du fortsætter.

Kontakt firmaet, der har fremstillet din enhed, for at løse problemet.

Når du taler med dem, skal du bede dem om hjælp med disse trin. Efter hvert trin kan du prøve Netflix igen, for at se om det har virket..

1. Opdater din enheds firmware eller software til den seneste version.

2. Nulstil enheden til de oprindelige indstillinger, som da du fik den.

Hvis dette ikke kan løse problemet, eller disse trin ikke virkede, skal du bruge en anden enhed til at se Netflix på.