Netflix-fejl ATV-ui92

Hvis du får fejlkoden ATV-ui92 på dit Apple TV, ledsages den ofte af følgende meddelelse:

Der kunne ikke logges ind
Kontonavnet eller adgangskoden, du har indtastet, er ikke registreret i vores system.

Denne fejl skyldes normalt et problem, der opstår, når du logger på. Du kan nemt løse dette problem ved at følge nedenstående trin.

Bemærk:
Denne fejl opstår kun på Apple TV 2 og Apple TV 3. Kontakt kundeservice, hvis du oplever denne fejl på Apple TV 4 eller Apple TV 4K.

Hvis du bruger fjernbetjeningsappen på en mobilenhed fra Apple:

• Skift til den originale Apple TV-fjernbetjening, og prøv at logge på igen.

Hvis du ikke bruger fjernbetjeningsappen på en mobilenhed fra Apple:

• Kontrollér, at du har indtastet den rigtige adgangskode.

• Hvis du stadig ikke er i stand til at logge ind, kan du sende dig selv en e-mail til nulstilling af adgangskoden (eller nulstille via mobil hvis du har angivet dit mobilnummer).

• E-mailen indeholder et link, der automatisk logger dig på Netflix. Du vil derefter blive bedt om at oprette en ny adgangskode.

• Brug dette link inden for 24 timer, da det ellers vil udløbe. Hvis linket er udløbet, skal du ikke fortvivle – du kan sende dig selv en ny e-mail til nulstilling af adgangskoden.

Nulstil alle indstillinger på dit Apple TV

Disse trin vil slette dit Apple TV, nulstille gemte indstillinger og rydde data på din enhed såsom dit Netflix-login, wi-fi-navn og -adgangskode. Sørg for at have disse oplysninger ved hånden, og følg kun nedenstående trin, hvis ingen andre forsøg har løst problemet.

Sådan løser du dette problem:

1. Følg Apples vejledning til at nulstille eller gendanne dit Apple TV til fabriksindstillingerne.

2. Når du har nulstillet dit Apple TV og færdiggjort den indledende konfiguration, kan du prøve Netflix igen.

Hvad gør jeg nu?

Hvis denne fejl stadig opstår, efter du har gendannet din enhed til fabriksindstillingerne, kan der være et uløseligt problem med din enhed. Du kan kontakte producenten af din enhed for at få mere hjælp.