Netflix viser "Købet kunne ikke gennemføres" (Unable to Purchase).

Du vil muligvis se en fejl på din iPhone, iPad eller iPod touch, der viser:

Købet kunne ikke gennemføres
Netflix er ikke kompatibel med denne enhed

Det skyldes normalt, at din enhed ikke er kompatibel med den nyeste version af Netflix-appen. Følg trinnene til at kontrollere din iOS-version nedenfor for at afgøre, om du kan downloade Netflix på denne enhed.

Kontrollér din version af iOS

Din iPhone eller iPad skal have iOS/iPadOS-version 16 eller nyere installeret for at downloade Netflix-appen.

Sådan kontrollerer du versionen:

1. Gå til Indstillinger.

2. Rul ned, og vælg Generelt.

3. Vælg Om.

4. Du kan se, hvilken version du kører ud for Version.

Hvis din version er ældre end 16, og du har downloadet Netflix-appen tidligere, kan du gå til Apples supportwebsted for at få vejledning til at downloade Netflix-appen igen.

Hvis OS-version er ældre end 16, og du ikke har downloadet Netflix-appen tidligere, skal du bruge en anden enhed til at se Netflix med.

Hvis din iOS er under 5.0, skal du bruge en anden enhed til at streame Netflix.