Netflix viser "Netflix er ikke tilgængelig i øjeblikket"

I visse tilfælde vil du se en af følgende fejl:

Netflix er ikke tilgængelig i øjeblikket (Netflix is Currently Unavailable)
Netflix er ikke tilgængelig i øjeblikket. Kontroller din internetforbindelse, eller gå til www.netflix.com/support for at få flere oplysninger

Det skyldes normalt, at din app skal opdateres, eller at der er et problem med netværksforbindelsen, der forhindrer din enhed i at få forbindelse til Netflix-tjenesten. Følg nedenstående trin til fejlfinding på enheden for at løse problemet.

Apple TV

Gå til Netflix.com i en webbrowser

1. Brug en computer, telefon eller tablet, som er forbundet til det samme netværk eller wi-fi, som enheden med problemet.

2. Åbn en webbrowser, og gå til netflix.com/clearcookies.

3. Klik på Log ind øverst til højre.

4. Log ind på din Netflix-konto.

• Hvis du får fejlkoden NSEZ-403, betyder det, at vi ikke kan knytte din konto til Netflix i øjeblikket. Prøv igen senere.

• Hvis du ikke får denne fejl, skal du fortsætte til næste trin.

Genstart enheden

1. Sluk enheden. Hvis enheden er udstyret med en strømkabel, skal du tage det ud.

2. Sørg for, at enheden er helt slukket, ikke kun i dvale eller standby.

3. Lad enheden være slukket i 15 sekunder.

4. Tænd for enheden, og forsøg at se Netflix igen.

Opdater firmwaren på dit Apple TV

1. Gå til Apple TV-menuen, og vælg Indstillinger.

2. Gå til Generelt > Softwareopdateringer > Opdater software.

3. Vælg Download og installér.

4. Prøv Netflix igen, når opdateringen er udført.

Hvis du får meddelelsen Dit Apple TV er opdateret og Apple TV'ets softwareversion er 6.2.1 eller lavere, anbefaler vi, at du går til Apples supportwebsted eller kontakter Apple for yderligere hjælp.

Opdater dine netværksindstillinger

1. Gå til Apple TV-menuen, og vælg Indstillinger.

2. Vælg Generelt > Netværk.

3. Vælg Wi-Fi eller Ethernet.

• Hvis du vælger wi-fi:

1. Vælg dit trådløse netværk.

2. Vælg Konfigurer IP (Configure IP) og derefter Automatisk (Automatic).

3. Vælg Konfigurer DNS (Configure DNS) og derefter Automatisk (Automatic).

• Hvis du vælger Ethernet:

1. Vælg Konfigurer IP (Configure IP) og derefter Automatisk (Automatic).

2. Vælg Konfigurer DNS (Configure DNS) og derefter Automatisk (Automatic).

4. Prøv Netflix igen.

Test din internetforbindelse

1. Gå til Apple TV-menuen, og vælg Indstillinger.

2. Vælg Generelt (General) > Netværksindstillinger (Network settings) > Test netværk (Test network).

3. Vælg OK, og følg derefter trinnene på skærmen for at indlede netværkstesten.

Hvis testen ikke lykkes, eller dit Apple TV ikke kan få forbindelse til internettet, skal du følge Apples trin til at løse forbindelsesproblemer med dit Apple TV.

Genstart dit hjemmenetværk

1. Sluk for din enhed, og tag stikket ud af dit modem og din router.

2. Vent 30 sekunder, og tilslut modem og router igen.

3. Vent 1 minut, og tænd for din enhed igen.

4. Prøv Netflix igen.

Bemærk:
Nogle enheder, modemmer og routere kan være længere tid om at få forbindelse til internettet igen.

Nulstil alle indstillinger på dit Apple TV

Disse trin vil slette dit Apple TV, nulstille gemte indstillinger og rydde data på din enhed såsom dit Netflix-login, wi-fi-navn og -adgangskode. Sørg for at have disse oplysninger ved hånden, og følg kun nedenstående trin, hvis ingen andre forsøg har løst problemet.

Sådan løser du dette problem:

1. Følg Apples vejledning til at nulstille eller gendanne dit Apple TV til fabriksindstillingerne.

2. Når du har nulstillet dit Apple TV og færdiggjort den indledende konfiguration, kan du prøve Netflix igen.

Kontakt din internetudbyder

Hvis trinnene ikke hjælper dig med at udbedre problemet, kan du kontakte din internetudbyder for at få hjælp til at løse problemet med netværksforbindelsen.

Din internetudbyder kan:

• Kontrollere, om der er netværksnedbrud i dit lokalområde.

• Udbedre problemer med din router eller dit modem og rette netværksindstillinger.

• Genstarte, eller nulstille din internetforbindelse.

Når du taler med din internetudbyder, så fortæl dem:

• Om problemet kun opstår på én enhed eller flere enheder på samme netværk.

• Om din enhed er forbundet via wi-fi eller via kabel.

Før du afslutter samtalen med din internetudbyder:

• Gå til fast.com i en browser for at teste hastigheden på din internetforbindelse og forbindelsen til Netflix.

• Prøv at bruge Netflix igen for at sikre dig, at problemet er løst.

iPhone, iPad eller iPod touch

Gå til Netflix.com i en webbrowser

1. Brug en computer, telefon eller tablet, som er forbundet til det samme netværk eller wi-fi, som enheden med problemet.

2. Åbn en webbrowser, og gå til netflix.com/clearcookies.

3. Klik på Log ind øverst til højre.

4. Log ind på din Netflix-konto.

• Hvis du får fejlkoden NSEZ-403, betyder det, at vi ikke kan knytte din konto til Netflix i øjeblikket. Prøv igen senere.

• Hvis du ikke får denne fejl, skal du fortsætte til næste trin.

Opdater Netflix-appen

1. Tryk på App Store på startskærmen.

2. Tryk på Søg, og indtast "Netflix".

3. På listen skal du trykke på Netflix og derefter trykke på Opdater. Du skal muligvis indtaste adgangskoden til dit Apple ID. Hvis du har glemt den, kan du følge Apples trin for at nulstille den.

4. Prøv Netflix igen, når opdateringen er udført.