Netflix-fejl tvq-st-141

Hvis du får fejlkoden tvq-st-141, vises den ofte sammen med en af følgende meddelelser:

Der kunne ikke oprettes forbindelse til Netflix. Prøv igen, eller gå til: www.netflix.com/help
Der opstod en fejl med Netflix. Prøver igen om [X] sekunder.

Det betyder normalt, at data, som er gemt på din enhed, skal opdateres, eller at et problem med dit netværk forhindrer Netflix i at indlæses.

Sådan løser du dette problem:

Genindlæs Netflix-appen

1. Vælg Flere oplysninger (More Details) på fejlskærmen.

2. Vælg Genindlæs Netflix (Reload Netflix).

3. Prøv Netflix igen, når appen er indlæst igen.

Test din internetforbindelse

1. Gå til fast.com i en webbrowser.

2. Vent, til testen er udført.

Hvis din browser viser en fejlmeddelelse, eller webstedet ikke indlæser, betyder det, at din enhed ikke har forbindelse til internettet. Undersøg, om der er en fejl med dit hjemmenetværk eller din enheds internetforbindelse.

Genstart din enhed

1. Tag stikket til din enhed ud af stikkontakten.

2. Tryk på afbryderknappen én gang, og vent 1 minut, eller lad enheden være frakoblet i 3 minutter.

3. Tilslut enheden igen.

4. Tænd for enheden, og prøv Netflix igen.

Genstart dit hjemmenetværk

1. Sluk for din enhed, og tag stikket ud af dit modem og din router.

2. Vent 30 sekunder, og tilslut modem og router igen.

3. Vent 1 minut, og tænd for din enhed igen.

4. Prøv Netflix igen.

Bemærk:
Nogle enheder, modemmer og routere kan være længere tid om at få forbindelse til internettet igen.

Kontakt din internetudbyder

Hvis trinnene ikke hjælper dig med at udbedre problemet, kan du kontakte din internetudbyder for at få hjælp til at løse problemet med netværksforbindelsen.