Netflix-fejl APPS-04154

Hvis du får fejlkoden APPS-04154 på din X1-set-top-boks, ledsages den ofte af følgende meddelelse:

Give Us A few Minutes
We're having trouble opening this app. Please give us a few minutes then try again.

Det skyldes normalt oplysninger gemt på enheden, der skal opdateres. Du kan nemt løse dette problem ved at følge nedenstående trin.

Set-top-boks Xfinity X1 fra Comcast

Genstart enheden
  1. Tryk på knappen Xfinity på din fjernbetjening.

2. Tryk på knappen A.

3. Vælg Genstart (Restart) og derefter Genstart (Restart) igen for at bekræfte. Det kan tage flere minutter, før enheden starter igen.

4. Prøv Netflix igen.

Cox Contour X1 Set-top Box

Genstart enheden
  1. Tryk på knappen Contour på fjernbetjeningen

2. Tryk på knappen A på din fjernbetjening.

3. Vælg Genstart (Restart).

4. Bekræft, at du ønsker at genstarte enheden.

5. Prøv Netflix igen, når enheden er genstartet.