Interaktive Netflix-valg virker ikke

Hvis du ikke kan vælge mellem valgmuligheder, mens du ser en interaktiv serie eller film, betyde det, at animationsindstillingerne på din enhed muligvis skal ændres. Følg nedenstående trin for at løse problemet.

Android-telefon eller -tablet

Slå animationer til

1. Fra startskærmen på din enhed skal du vælge Indstillinger.

2. Tryk på Tilgængelighed.

• Hvis du ikke kan se Tilgængelighed, skal du muligvis først vælge Enhed.

3. Kontrollér, at Fjern animationer er slået fra.

4. Prøv Netflix igen.

Skift animatorindstillingerne

Med disse trin kan du slå Udviklermuligheder til og ændre dem på din Android-enhed. Dette kan skabe problemer på din enhed, hvis det ikke udføres korrekt. Netflix Kundeservice kan ikke være behjælpelig med dette trin. Er du ikke tryg ved selv at ændre disse indstillinger, kan du bede producenten af din enhed om hjælp.

Tjek om Udviklerindstillinger er slået til

1. Fra startskærmen på din enhed skal du vælge Indstillinger.

2. Vælg System > Avancerede indstillinger.

3. Find Udviklerindstillinger (Developer options).

Hvis Udviklerindstillnger er på listen, skal du vælge "Indstil animatorindstillinger til standard."

Hvis Udviklerindstillinger ikke er på listen, skal du vælge "Slå Udviklerindstillinger til."

Slå Udviklerindstillinger til

1. Vælg Om telefonen (About phone) eller Om enheden (About device).

2. Rul til build-nummeret.

• Hvis du ikke kan finde build-nummeret, kan det være, det står under Software-info.

3. Tryk på build-nummeret syv gange.

• Du bliver muligvis bedt om at indtaste din enheds adgangskodemønster, PIN-kode eller adgangskode.

Derefter får du pop op-beskeden "Du er nu udvikler!" Gå til næste trin nedenfor.

Indstil animatorindstillinger til standard

1. Fra startskærmen på din enhed skal du åbne Indstillinger.

2. Vælg System > Avancerede indstillinger.

3. Vælg Udviklerindstillinger.

4. Rul ned til afsnittet Tegning, og vælg derefter Varighed for animatorskala (Animator duration scale).

5. Vælg enten Standard (Default) eller Animationsskala 1x (Animation scale 1x).

6. Prøv Netflix igen.