Mistet eller aldrig modtaget elektronisk Netflix-gavekort fra Amazon.

Hvis du har mistet det elektroniske Netflix-gavekort, du har købt hos Amazon, eller hvis du eller modtageren aldrig har modtaget gavekortet via e-mail efter købet, kan du sende kortet igen fra den konto, det blev købt fra.

Bemærk, at en ny fremsendelse af gavekortet vil generere et nyt gavekort, og det oprindelige gavekort deaktiveres.

Sådan sender du et gavekort via e-mail eller sms igen:

1. Gå til Dine ordrerAmazon-webstedet.

2. Find det gavekort, du vil sende igen.

3. Klik på knappen Send gavekort igen ved siden af det.

Bemærk:
    Hvis du ikke kan se et link, hvor du kan sende gavekortet igen, er gavekortet højst sandsynligt indløst af modtageren.
  4. Gennemse oplysningerne vedrørende gavekortet, der skal udstedes igen, og følg instruktionerne på siden. Du kan blive bedt om at verificere betalingsoplysningerne af sikkerhedshensyn.

5. Amazon vil sende en e-mailbekræftelse, når det oprindelige gavekort er annulleret og et nyt udstedt.