Netflix-fejl U7381-1204

Hvis du får fejlkoden U7381-1204 på din Windows 10-baserede computer, ledsages den ofte af følgende meddelelse:

Hovsa, er opstod en fejl...
Vi har problemer med at afspille denne titel i øjeblikket. Prøv igen senere, eller vælg en anden titel (We're having trouble playing this title at the moment. Please try again later or select a different title).

Det betyder normalt, at titlen ikke er downloadet korrekt. Du kan nemt løse dette problem ved at følge nedenstående trin.

Download titlen igen
  1. Klik eller tryk på menuikonet .

2. Vælg Mine downloads (My Downloads).

3. Klik eller tryk på redigeringsikonet i øverste højre hjørne af skærmen

4. Vælg den titel, du vil slette, ved at markere feltet ved siden af titlen.

5. Klik eller tryk på sletningsikonet for at fjerne titlen fra enheden.

6. Download titlen igen.