Netflix-fejl tvq-pb-104

Hvis du får fejlkoden tvq-pb-104, ledsages den ofte af følgende meddelelse:

"Vi har problemer med at afspille denne titel i øjeblikket. Prøv igen senere, eller vælg en anden titel.

Det skyldes normalt oplysninger, som er gemt på din enhed, og som skal opdateres. Følg nedenstående trin til fejlfinding på din enhed for at løse problemet.

Blu-ray-afspiller

Genindlæs Netflix-appen

1. Vælg Flere oplysninger på fejlskærmen.

2. Vælg Genindlæs Netflix.

3. Prøv Netflix igen.

Genstart enheden

1. Sluk enheden.

Bemærk:
    Hvis du ikke er sikker på, om enheden er helt slukket, eller hvis du ikke kan finde tænd/sluk-knappen, skal du tage stikket ud.
  2. Lad enheden være slukket i mindst 30 sekunder.

3. Tænd for enheden, og forsøg at se Netflix igen.

Smart-tv

Genindlæs Netflix-appen

1. Vælg Flere oplysninger på fejlskærmen.

2. Vælg Genindlæs Netflix.