Netflix-fejl S7121-1331

Hvis du får fejlkoden S7121-1331 på din Mac-computer, ledsages den af og til af følgende meddelelse:

Hovsa, der opstod en fejl ....
Streaming-fejl
Denne titel kan ikke streames. Prøv en anden titel.

Det betyder, at Safari bruger funktionen privat browsing. Du kan nemt løse dette problem ved at følge nedenstående trin.

Slå Privat browsing fra
  1. Vælg Safari i menulinjen.

2. Vælg Indstillinger (Preferences).

3. På fanen Generelt (General) under Safari åbner med: (Safari opens with:) skal du vælge Et nyt vindue (A new window).

4. Luk vinduet Indstillinger (Preferences) for at gemme din nye indstilling.

5. Vælg Safari i menulinjen.

6. VælgAfslut Safari (Quit Safari).

7. Åbn Safari, og prøv Netflix igen.